"KARLSONS 2023"
Salaspils, burvīga mazpilsēta pie Daugavas krastiem, kļūst par aizraujošu un enerģisku bērnu sporta spēļu laukumu. Vasaras izskaņā 3. septembrī, Salaspils sporta nama stadionā, pilnā ar smiekliem un sportisku garu, Salaspils sporta nams sadarbojoties ar Salaspils sporta skolu un Salaspils sporta biedrībām gaida jūs uz Bērnu sporta spēlēm “Karlsons 2023”.
Pasākuma gaitā bērni izmēģinās savas prasmes dažādos sporta veidos, kuros noteikti savu dalību var ņemt arī jaunajam mācību gadam sākoties. Futbols, florbols, basketbols, karatē un vēl citas aktivitātes. Izcils ģimenes kopā pavadīšanas laiks, ir nu jau tik ļoti iemīļotā, fotoorientēšanās. Arī šogad esam sagatavojuši interesantu orientēšanās karti, sniedzot lielisku iespēju bērniem iepazīst Salaspils sporta nama apkaimi. Kartē obljekti izvietoti blīvī, taču ar nepieciešamību šķērsot ielas braucamo daļu. 

Bērnu sporta spēles “Karlsons” ir izcils veids, kā iepazīstināt bērnus ar sportu, veicināt bērnu veselību, attīstīt sportiskās prasmes un patiku, vienlaikus piedāvājot aizraujošu piedzīvojumu un lieliski pavadītu laiku visiem iesaistītajiem. Šīs spēles palīdzēs ik katram bērnam justies kā sava veida “Karlsoniem” - atjautīgiem, mērķtiecīgiem, pārliecinātiem savās spējās, un vienlaicīgi radīs nemitīgu prieku un ģimenes atbalstu.

Salaspils IR lielisks piemērs tam, kā maza pilsēta var organizēt lieliskus pasākumus un veicināt aktīvu dzīvesveidu bērniem. Tiekamies “Karlsons 2023” un šīs bērnu sporta spēles, noteikti paliks atmiņā, kā lielisks vasaras nobeigums!

Dalība pasākuma ir bezmaksas!

Atskaties, cik feini mums gāja pērnajā gadā - "KARLSONS 2022"

Pasākuma pielikums šeit!